fbpx

Lars

Sport en leefstijl is een grote passie van mij. Om die reden volgende ik Bell-Coaching al een tijdje via Instagram.  Na een periode van lekker zelfstandig maar vooral ook doelloos trainen werd ik getriggerd om Bell-Coaching te benaderen voor begeleiding. De absurde hoeveelheid kennis en de manier waarop Bell-Coaching alles benaderd maakte mij enorm nieuwsgierig. Er was voor mij in ieder geval een ding duidelijk, als ik ergens begeleid wil worden dan is dat bij Bell-Coaching.

Tijdens mijn eerste intake maakte ik kennis met Jordy. Een man die barst van de passie en kennis. Al snel waren de doelen opgesteld en kon het traject gaan beginnen. De doelstelling was om in mijn beste shape ooit te komen. Tijdens mijn traject ben ik ontzettend goed begeleidt door Jordy. Hij was erg betrokken bij mijn proces, hij stond open voor mijn vragen en kon deze ook goed beantwoorden. Er zijn vele gesprekken gevoerd over van allerlei verschillende onderwerpen.

De manier waarop ik begeleid werd met de training en voeding was erg prettig en vooral effectief. Het resultaat volgde dan ook snel. Ik werd steeds droger maar ook steeds sterker. Na een aantal maanden hard werken gebeurde er iets wat eigenlijk niet gepland was. Laten we zeggen dat ik mezelf op privé en werkgebied voorbij aan het lopen was.

Uiteindelijk heb ik besloten om eerder te stoppen met de coaching dan gepland. Dit was een erg moeilijke en emotionele periode. Echter heeft Jordy mij ontzettend goed geholpen en een spiegel voorgehouden die ik mezelf niet voor had kunnen houden. Hij nam de tijd om samen het gesprek aan te gaan, van mens tot mens. Deze gebeurtenis laat meteen zien dat Jordy niet zomaar een goede coach is. Hij begreep mij, ging met mij in gesprek en gaf mij inzichten die nodig waren terwijl het niet specifiek over training of voeding ging.

Al met al ben ik erg blij met mijn behaalde resultaat, maar ik ben nog gelukkiger met de stappen die ik mentaal heb gemaakt en de inzichten die ik heb gekregen.

Ik zal iedereen Bell-Coaching aanraden, en bij voorkeur vraag naar Jordy Ziemke (;

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Jordy Ziemke

Over de Coach

Ieder mens is uniek en verdiend persoonlijke aandacht! Coaching draait om samenwerking. Het is mijn missie om met een wetenschappelijke sausje en met veel passie jou verder te helpen om je beste fitness resultaten te behalen. Doelen behalen is hard werken, maar ook plezier tijdens de coaching staat voorop!

Bekijk meer resultaten

>