fbpx

Mariska

Ik volgde Bell Coaching al een tijdje via Instagram. Ik was op zoek naar begeleiding voor krachttraining, voeding en mindset, aangezien ik naast crossfit ook weer wou starten met krachttraining. Na wat e-mail contact gehad te hebben met Richard heb ik een intake gesprek gehad met Sanne en dat klikte zo goed, dat ik had besloten om te gaan starten.

Ik heb voor Bell Coaching gekozen, omdat ik naast de trainingen vooral op zoek was naar iemand die mij kon helpen om een meer gezonde relatie met voeding te krijgen. Voor mijn gevoel was ik de hele dag met voeding bezig en had ik moeite om daar een juiste structuur te vinden die vol te houden is voor het leven. Sanne coacht veel dames die hier mee worstelen en dat sprak mij aan.

Ik wilde afvallen, krachtiger worden en rust in mijn eten. Ik ben in april gestart en ik ben 8 kg afgevallen en ook vele cm’s minder. Ik ben zeker krachtiger geworden en ik heb al veel meer rust gevonden in mijn voeding. Ik ben er nog niet, maar de stappen in de juiste richting zijn zeker gezet!

Mijn ervaringen met online coaching zijn goed. Elke week het feedbackmoment is toch een stok achter de deur en het dwingt je ook om goed naar jezelf te kijken en naar je coach te omschrijven hoe het echt gaat. Het is vooral belangrijk om open en eerlijk te zijn, want alleen dan kan je coach jou goed helpen. De reden waarom ik stop bij Bell Coaching is omdat ik toch de fysieke momenten mis met mijn coach. Ik vind het toch fijn om af en toe eens samen te kunnen trainen.

Zonder coaching van Sanne was ik zeker geen 8kg lichter en had ik geen betere structuur in mijn trainingen en mijn voeding. Ik ben heel blij met wat ik in ruim een half jaar heb weten te bereiken onder begeleiding van Sanne.

Bell Coaching is No nonsense, geen valse beloftes, what you see is what you get. Alles gebaseerd op hoe het werkelijk zit.

Zeker als vrouw is het fijn om Sanne als coach te hebben, omdat zij snapt waar je als vrouw qua lijf, hormonen en mindset tegenaan kan lopen. Altijd fijn om even te sparren als het even niet meezit. Sanne is gewoon een hele fijne coach, die snapt hoe het werkt, die aandacht heeft voor het individu en waar je heel fijn mee samen kunt werken. Sanne is een goed luisterend oor. Ze voorziet je van alle mogelijke hulp om alle vlakken. Ze zorgt dat je gemotiveerd blijft en ze denkt echt met je mee! Ze is een echte coach op alle vlakken!

Twfijel je? Ga het gewoon ervaren en oordeel zelf! Als jij de motivatie hebt en eigenaarschap toont, dan zorgt Bell Coaching voor de goede begeleiding en alle kennis en hulp die je maar kunt bedenken. Dat alles gaat er echt voor zorgen dat jij je resultaten gaat behalen.

De knop is om, de eerste resultaten zijn geboekt en nu ga ik mij het komende jaar storten op nog meer resultaten behalen. Verder heb ik meer rust in mijn hoofd, meer structuur in mijn voeding en ben ik uiteraard sterker

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Sanne Leenman

Over de Coach

Fitness en progressie gaan voor mij verder dan een paar dagen per week in de sportschool. Het is voor mij een levensstijl met de prachtige drijfveer erachter om steeds beter te worden. Mijn kracht ligt in anderen te laten inzien hoe je jouw leven zo kunt inrichten om langdurige progressie te bereiken, zonder dat je daar daar alles voor aan de kant zet.

Bekijk meer resultaten

>