fbpx

Coach

Sander Hoogenboom

"Eigenlijk heb ik als coach maar één doel: jou gelukkig maken. Ik help je met het vinden van de perfecte balans tussen je fysieke doelen en een relaxed leven zonder beperkingen. Want hoe leuk het ook is om er fysiek goed bij te lopen, mentaal geluk is vele malen belangrijker."

Over Sander Hoogenboom

Eigenlijk heb ik als coach maar één doel: jou gelukkig maken. Ik help je met het vinden van de perfecte balans tussen je fysieke doelen en een relaxed leven zonder beperkingen. Want hoe leuk het ook is om er fysiek goed bij te lopen, mentaal geluk is vele malen belangrijker."

Sporten heeft altijd een centrale rol gespeeld in mijn leven: de hele week draaide om voetbal, tennis of golf. Toen daar rond mijn 16e fitness bij kwam werd de rest steeds minder belangrijk. Uiteindelijk heb ik van die hobby mijn werk kunnen maken. In 2013 ben ik begonnen met het geven van bootcamps, een jaar later als personal trainer. Eind 2017 ging de eerste PT-studio open, in januari 2020 kwam daar een tweede studio bij.

Tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het mentale aspect van fitness: wat zijn jouw (fysieke) doelen, waarom heb je die tot nu toe niet bereikt en wat heb je nodig om die doelen nu wél te bereiken?

Fitness/krachttraining is wat mij betreft dan ook heel veel meer dan spiermassa op je lijf plakken. Het vergt discipline en structuur en een sterke drive, allemaal aspecten die ook essentieel zijn om alle andere doelen in je leven te behalen.

Natuurlijk kan ik je helpen met het bereiken van je fysieke doelen maar er is één doel dat voor mij nog belangrijker is: zorgen dat je gelukkig bent.

Bodybuilding & wedstrijdbegeleiding

Een goede fysiek hebben is één ding: jezelf vrijwillig tot het uiterste drijven voor het podium is heel wat anders. Je moet er een beetje gek voor zijn.

Ik kan het weten, ik ben er ook zo één. Je discipline, fysieke én mentale weerbaarheid worden weken, maanden op de proef gesteld. En toch is het het elke keer weer waard.

Het hebben van een coach die je hierin ondersteunt, is van groot belang. Ik help je niet alleen met de fysieke voorbereidingen, maar ook (of juist) met het mentale aspect. Ik help je relativeren en zorg ervoor dat je met beide benen op de grond blijft staan, zodat je ook echt kunt genieten van het proces naar de wedstrijd toe én de wedstrijd zelf!

Ook in de periode na de wedstrijd ben ik er voor je. De maanden na een wedstrijd is je coach misschien wel belangrijker dan ooit, je zult mentaal moeten wennen aan een ander fysiek. Ook dan sta ik voor je klaar.

Kies Sander als je coach

Mindset coach

Wat maakt jou gelukkig? Wat zijn je doelen en dromen? Waarom heb je die nog niet behaald? Wat heb je nodig om die doelen alsnog te behalen?

Dit soort vraagstukken en gesprekken voer ik dagelijks met cliënten. Coaching gaat wat mij betreft dan ook veel verder dan een paar oefeningen op papier zetten.

Het is mijn doel jou te helpen om gelukkig te zijn. En fitness/krachttraining kan daar een grote rol in spelen maar is nooit het einddoel.

Samen kijken we naar jouw knelpunten en belemmerende gedachten. En samen lossen we ze op.

sander hoogenboom coach

Leven Als Een Fitte Bourgondiër

Wat is een Fitte Bourgondiër? Iemand die fitness/krachttraining belangrijk vindt maar een biertje en een pizza ook niet overslaat.

Er fit uitzien én een leuk leven leiden: het kan allebei. Tegelijk.

Ik help je met het vinden van de juiste balans tussen fit en sterk zijn en er ook zo uitzien, én het genieten van je leven zonder beperkingen.

Kies Sander als je coach

>