fbpx

Anouk

Twee maanden geleden ging de knop om en besloot ik mij op te geven bij Bell Coaching. Ik volgde Bell Coaching al een tijd via social media. Ik werd blij van alle kennis en resultaten die voorbij kwamen. Nu 2 maanden verder ben ik enorm blij met deze beslissing.

Al jaren worstelde ik met de “alles of niets” mindset. Of voor 2 personen friet of helemaal niks. Of elke dag trainen of helemaal niet. Er bestond geen middenweg. Lyenne heeft mij geleerd dat je nog steeds kan genieten van een frietje, en tegelijk je doelen kunt halen. Grappig genoeg heb ik door het idee dat het kan en mag, veel minder behoefte aan de producten die ik eerst bingede.

Wekelijks bespreken we de “uitdagingen” van de week, zoals een bbq, verjaardag of een etentje. Door hier bewust over na te denken kan ik genieten zonder de stress en zorgen of ik mijn doelen nog wel ga halen. Door deze uitdagingen leer ik nieuwe gewoontes aan die ervoor zorgen dat de resultaten ook blijvend zijn.

De manier van begeleiden ervaar ik als betrokken, doelgericht, praktisch en niet onbelangrijk, gezellig. Het is fijn dat er wordt meegedacht en dat de positieve punten goed benadrukt worden. Ook is het fijn om feedback te krijgen op de uitvoering van de oefeningen.

Ik begon met het idee “misschien voor 3 maanden even begeleiding nemen voor het cutten”. Inmiddels ben ik zo enthousiast dat ik al een heel jaar aan doelen voor mij zie waar ik graag de begeleiding van Lyenne bij heb 🙂

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Lyenne van der Steen

Over de Coach

Krachttraining, een goede mindset en een gezonde levensstijl maakt je sterker, zowel fysiek als mentaal, wat door draagt in andere facetten van je dagelijks leven. Als personal trainer en online coach is het mijn missie om anderen te helpen dat gevoel van empowerment, zelfcontrole en geluk te vinden.

Bekijk meer resultaten

>