fbpx

Sander Hoogenboom

Ik ken Richard al een lange tijd was begonnen met een traject om (wellicht) aan een natural bodybuilding wedstrijd mee te doen. Bell coaching was voor mij de enige optie omdat ze al jaren toonaangevend zijn binnen de fitnesswereld en.

Dit soort lange termijn doelen kun je in mijn ogen niet in je eentje optimaal bereiken. Je mist objectiviteit en soms een schop onder je reet. Iedereen heeft dan ook baat bij een andere stem dan die in je hoofd, ook ik als personal trainer.

Zonder de coaching van Richard had ik dan ook nooit mijn huidige fysiek gerealiseerd. De rust die je hebt als iemand anders op basis van kennis en ervaring de route uitstippelt die voor jou het beste werkt is de investering ruimschoots waard.

Naast de bewezen trainingsmethodiek en hoge kwaliteit van coaching is het gemeenschapsgevoel erg belangrijk binnen team Bell. Ik ken zelf weinig mensen die het hele fitnessgebeuren als lifestyle zien, het is dan erg fijn om via de besloten Facebookgroep en de maandelijkse team meets contact te hebben met gelijkgestemden waardoor je inziet dat er meer mensen zo gek zijn als jij 🙂

Helaas heb ik de 2 jaar training en 6,5 maand prep niet af kunnen sluiten met de wedstrijd i.v.m. corona, maar ik ben nog steeds erg tevreden met het behaalde resultaat. En nu? Terug naar de tekentafel, verder bouwen en over een paar jaar een nieuwe poging, weer samen met Richard!

Update: ondertussen is Sander Coach bij Bell Coaching.

Meer weten over Online Coaching?

Richard Bell

Over de Coach

Eigenaar Bell Coaching. Ik coach zowel nationaal als internationaal cliënten met maar 1 doel: maximaal resultaat, waarbij jij ook alle tools aanleert om dit levenslang vol te houden.

Mijn kracht ligt in het combineren van optimale progressie met intensieve mentale coaching, om jou in elk aspect van je leven te ontwikkelen. Daarnaast verzorg ik zowel nationaal als internationaal opleidingen voor professionals, seminars en clinics.

Bekijk meer resultaten

>