fbpx

Nikki

“Maar krachttraining maakt je toch mannelijk?”

Was vroeger altijd mijn eerste reactie. Altijd was ik bezig met cardio en afvallen. Ik ging veel naar de sportschool, maar zonder concreet doel. En wat miste ik op den duur de uitdaging!

Die uitdaging vond ik bij Petra. Wat was ik enthousiast nadat ik haar had aangemoedigd bij haar powerliftwedstrijd. Dat wilde ik ook!

En zo ben ik in december zelf gestart met powerliften, met als doel zelf meedoen aan een mockmeet. Het was een flinke omschakeling om te focussen op sterker worden in plaats van afvallen. Petra heeft me hierin geweldig gecoacht en door haar ben ik zoveel sterker geworden – fysiek én mentaal. Want wat geeft het een zelfvertrouwen als je een gewicht lift wat je nooit had verwacht!

Powerliften is naast een sport ook een hobby geworden. Uiteindelijk heb ik in mei mijn eerste mockmeet gehad, met geweldige PR’s (107,5 Squat, 50 bench, 140 deadlift!).

Zonder de geweldige coaching van Petra was dit me nooit gelukt. De feedback, kritische blik, perfecte schema’s. Het is zo fijn wanneer je bij iemand terecht kunt met vragen en je altijd een duidelijk, eerlijk én wetenschappelijk gebaseerd antwoord krijgt.

Petra heeft me onwijs veel geleerd op het gebied van training, maar zeker ook qua mindset. Ik voel me zelfverzekerder, krachtiger én heb een nieuwe passie gevonden. Samen op naar de volgende wedstrijd!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Petra van Rooijen

Over de Coach

Het is mijn ultieme doel om jou fysiek en mentaal sterker te krijgen op een verantwoorde en duurzame manier, zodat je dit de rest van je leven vol kunt houden. Mijn passie voor en kennis over krachttraining, voeding en lifestyle zal ik daarbij gebruiken om jou zo goed mogelijk te helpen.

Bekijk meer resultaten

>