fbpx

Ralph

Aan het begin van het jaar ben ik via mijn vriendin bij Bell Coaching terecht gekomen. Voorheen ging ik al naar de gym, maar was ik meer als een ongeleid projectiel bezig.

Na enige tijd wilde ik toch doelgerichter aan de slag gaan en had het advies van mijn vriendin opgevolgd om naar Bell Coaching te gaan. Ik heb ook mijn zus, die zelf personal trainer is, om advies gevraagd en ook zij was zeer te spreken over Bell Coaching. Ze was al naar verschillende info meetings geweest.

Mijn algehele ervaring tot nu toe met Bell Coaching is top, Chris weet waar hij het over heeft en weet uitgebreid antwoord te geven op alle vragen die gesteld worden.

We zijn met een cut gestart, om daarna te focussen op spiermassa gains. Mijn doel is om uiteindelijk meer spiermassa te kweken, omdat ik mijn hele leven al redelijk skinny ben geweest. Ook tijdens de corona periode werd er super advies en ondersteuning gegeven.

Binnen no time was er een vernieuwd schema opgesteld, zodat ik thuis lekker door kon gaan met lean gainen!

Ik ben zeer tevreden met de resultaten. Ik had vooraf toch een beetje angst om een cut in te gaan om mijn spier gains te verliezen, maar het tegendeel werd mij bewezen – nu heb ik een beter fysiek om mee te bouwen. Als ik op dezelfde voet was verder gegaan zonder Bell Coaching was ik nu een stuk fatter geweest zonder enig direct uitzicht op lean muscle mass.

Het is super om Chris als coach te hebben. Hij heeft een goed inlevingsvermogen in jouw eigen leefstijl. Hij weet hier goed advies op te geven, om zo het optimale haalbare te halen. 

Hij duwt gelukkig ook geen standaard schema je strot in, die dan religieus gevolgd moet worden. Alles wordt op jou als individu afgesteld en dat werkt zeer prettig.

Mocht je twijfelen aan Bell Coaching dan kan ik met volle overtuiging vertellen dat dit zeker de moeite waard is. De response is top, alles is goed onderbouwd en de resultaten spreken voor zich!

Meer weten over onze online coaching. Klik dan hier.

Chris Kunst

Over de Coach

Het is mijn missie om gepassioneerde mensen te helpen dichterbij hun fitness doelstelling te komen: hetzij het maximaliseren van kracht en spiermassa, vetverlies om een awesome fysieke shape te bemachtigen, of simpelweg het optimaliseren van je “fitness lifestyle” zodat je vitaal en sterk je leven door kunt.

Kennis overdracht vind ik daarbij fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom.

Bekijk meer resultaten

>