fbpx

Maike

Ik volgde eerst een shredding programma bij een andere coach, maar daar miste ik de persoonlijke aandacht. Toen kwam ik Bell Coaching tegen op Instagram en dacht ‘dit ziet er beter uit’.

Mijn doel was eigenlijk het krijgen van een gezonde relatie met voeding en ondertussen toch afvallen. Mijn relatie met voeding was verstoord waardoor ik mezelf van alles verbood en dat wilde ik niet meer. Er moesten wel wat kilo’s af, maar dan zonder verboden producten.

Rustig aan kleine veranderingen doorvoeren qua voeding en wel lekker zwaar en gericht blijven trainen. Dat heeft voor mij heel goed gewerkt.

Wat ik het fijnst vond waren de persoonlijke wekelijkse calls. Ik kan in een mail van alles typen maar als je een video call doet zie je veel beter hoe iemand zich echt voelt. Dat werkte voor mij heel prettig.

Als ik geen online coaching had gevolgd zou ik nu nog steeds een ongezonde relatie hebben met voeding en daardoor ook niet happy zijn.

Petra luistert altijd goed naar alles en geeft op een fijne manier aanwijzingen en tips. Soms lijkt het alsof ze precies de juiste vragen stelt op het juiste moment zonder dat je het zelf doorhebt.

Door haar ben ik enthousiast geworden over echt zwaar trainen. Ik dacht dat ik al zwaar trainde maar bleek dat het nog veel zwaarder kan.

Petra, bedankt voor alles!!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Petra van Rooijen

Over de Coach

Het is mijn ultieme doel om jou fysiek en mentaal sterker te krijgen op een verantwoorde en duurzame manier, zodat je dit de rest van je leven vol kunt houden. Mijn passie voor en kennis over krachttraining, voeding en lifestyle zal ik daarbij gebruiken om jou zo goed mogelijk te helpen.

Bekijk meer resultaten

>