fbpx

Marieke

Afvallen was niet eens het grootste doel, maar dat is wel gewoon lekker gebeurd en ik heb meer inzicht gekregen in veel dingen.

Eigenlijk at ik daarvoor veel minder, maar ik at toen veel ongezonder. Ik ben ook het nieuwe jaar begonnen met sap vasten, als een soort reset. Toen zei Bibi eigenlijk dat ik daarna gewoon gelijk moest beginnen met de macro’s die we bedacht hadden.

Dat vond ik wel een beetje spannend, want het is natuurlijk gelijk veel meer dan daarvoor. Ik heb het gedaan en uiteindelijk heeft dat heel goed uitgepakt, ook voor het sporten en voor mijn energielevel. Het heeft me veel meer inzicht gegeven in dat dat ook gewoon erbij hoort om die resultaten te behalen.

Als ik terugkijk op de coaching, dan vind ik één van de meest waardevolle dingen dat het heel leuk om elkaar te spreken. En ook dat de coach altijd kijkt van waar sta je nu? Want dan passen we dingen gewoon aan, aan waar we op dat moment staan. Het is niet zo dat we vastzitten aan iets en dat het gelijk is van nee, het moét nu zo of zo. Als er een keer een terugval is, dan gaan we vanuit daar weer verder. 

Die stok achter de deur en het sparren over dingen vond ik heel prettig. Als er een probleem was geweest en het originele doel ging hem niet meer worden, dan stuurde Bibi weer bij en dat vond ik ook heel fijn. Bibi bent heel dynamisch en flexibel en ja, haar kennis van voeding en sport is natuurlijk ook heel handig. Want dat kon je weer delen met mij en daar leerde ik ook weer van en nu kan ik dat zelf ook toepassen.

Ondanks of dit traject zwaar of niet zwaar was geweest, had ik waarschijnlijk toch een paar terugvalletjes gehad. En vroeger zou ik hebben gedacht ‘laat maar zitten, het lukt toch niet meer’.

Maar nu zag ik dat er toch nog steeds progressie in zat en ik kon toch wel redelijk snel weer overeind krabbelen. Als ik geen coaching had gehad, dan had ik het denk ik heel zwaar gehad met mezelf en dan had ik constant het gevoel gehad dat alles mislukt was en dat heb ik nu niet. Het is wel een heel groot verschil in mindset ook.  

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Bibi Stellema

Over de Coach

Bekijk meer resultaten

>