fbpx

Mark

Ik ging van 95 kg naar 68 kg. Omdat ik in het verleden behoorlijk wat gewicht ben afgevallen, was ik bang om goed te bouwen en progressie te maken op het gebied van spiermassa aankomen. Hierdoor bleef ik met mijn fysieke doelen hangen. Ik werd niet echt heel droog want dan voelde ik mij te klein en ik durfde niet te bouwen want dan vond ik mijzelf te dik (te veel vet massa).

Jordy Ziemke heeft mij geleerd wat ik al in een jaar kan bereiken door samen een langzame bulk en een fotoshoot te plannen. Het idee hier achter is een daadwerkelijke stip op de horizon te zetten waar wij samen naartoe gingen werken.

Door Jordy als coach te hebben kon ik in mijn hoofd het idee van te klein of te dik worden loslaten. Omdat Jordy heel goed dat proces monitorde en ook aan kon geven als het precies volgens plan ging terwijl je eigen stemmetjes in je hoofd soms iets anders zeggen.

Het fijne aan de samenwerking met Jordy is dat hij heel toegankelijk is en echt mij als persoon maximaal wil leren kennen. Dit zorgde, naast een fijne coach-klant relatie, ook in een vriendschap wat weer de coach-klant relatie positief beïnvloed. Het resultaat is een hele mooie dag samen met Jordy mijn lieve vrouw en een fotoshoot waar ik met heel veel plezier op terugkijk.

Omdat het afvallen voor de fotoshoot relatief eenvoudig ging en ik heel veel plezier uit bodybuilding haal, is mijn volgende doel een langere bouw periode in te gaan samen met Jordy om het maximale uit mijn fysiek te halen. En wie weet wat de toekomst brengt.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Jordy Ziemke

Over de Coach

Ieder mens is uniek en verdiend persoonlijke aandacht! Coaching draait om samenwerking. Het is mijn missie om met een wetenschappelijke sausje en met veel passie jou verder te helpen om je beste fitness resultaten te behalen. Doelen behalen is hard werken, maar ook plezier tijdens de coaching staat voorop!

Bekijk meer resultaten

>