fbpx

Rebecca

Rebecca

Ooit kwam ik bij Bell Coaching instagram terecht en was ik gelijk verkocht door alle informatie wat word gedeeld. Zelf sport ik al bijna 5 jaar nu, maar wat ik deed voordat ik bij Bell Coaching ging kan je meer ‘aanklote’ noemen.

In mei begon ik eerst bij Richard, en wat heb ik zoveel bewondering voor hem. Al zijn kennis, al zijn geduld vooral naar mij. (Im a pain in the ass)

Uiteindelijk heb ik de overstap gemaakt naar Chris in December, hij past beter bij mijn einddoel namelijk Powerliften.

En werkelijk waar ik kan geen beter persoon hebben achter me, die me helpt zowel op krachttraining gebied als op mentaal vlak.

Iemand die eerlijk is, iemand die zijn meningen uit, iemand die aanwezig is, iemand die er altijd is met antwoorden voor als ik weer eens kom met 100 vragen. Dit zal altijd mijn beste investering zijn in mezelf, en ik raad het elk ander aan. Iedereen verdient een coach zoals Chris, don’t ever change.
Ik kan hem niet genoeg bedanken voor alles wat ik heb geleerd en wat ik heb bereikt in de tijd dat ik met hem mag samenwerken.

En ik kan niet wachten wat de tijd ons gaat brengen, op naar veel meer fysieke en mentale gainz!

(Je bent nog lang niet van me af)

Lots of love ❤️

Meer weten over onze Online Coaching?

Chris Kunst

Over de Coach

Het is mijn missie om gepassioneerde mensen te helpen dichterbij hun fitness doelstelling te komen: hetzij het maximaliseren van kracht en spiermassa, vetverlies om een awesome fysieke shape te bemachtigen, of simpelweg het optimaliseren van je “fitness lifestyle” zodat je vitaal en sterk je leven door kunt.

Kennis overdracht vind ik daarbij fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom.

Bekijk meer resultaten

>