fbpx

Bart

Jaren geleden maakte mijn partner gebruik van de diensten van Bell Coaching en was hier zeer tevreden over. Zijn positieve ervaring wekte mijn interesse, en zonder aarzeling meldde ik me aan.

Mijn doel was het opbouwen van spiermassa en het verkrijgen van meer inzicht op het gebied van training en voeding. Hoewel ik al enkele jaren trainde, besefte ik dat ik wat extra begeleiding nodig had.

Bell Coaching heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik ben zeer tevreden en zou het zeker aanraden. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, en ik kreeg de juist coach toegewezen die aansloot op mijn wensen, Jordi. Jordi was niet alleen een luisterend oor, maar dacht ook actief mee en was proactief.

Dankzij de coaching heb ik aanzienlijke vooruitgang geboekt die ik zonder begeleiding niet had kunnen bereiken. Zowel het resultaat als de coaching zelf hebben me volledig bevredigd.

Bell Coaching is een professioneel bedrijf met coaches die je effectief naar je persoonlijke doelen kunnen leiden. Jordi, hartelijk dank voor de uitstekende coaching!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Jordi Kamp

Over de Coach

Naast dat ik mijn passie voor training en voeding naar jou over wil brengen en hier mooie duurzame resultaten te behalen. Zonder dat je wordt afgeleid door nonsense. Samen maken we beslissingen waar jij achterstaat en volledig voor wilt gaan. Samen bespreken we je moeilijke momenten, maar vieren we ook zeker iedere win!

Bekijk meer resultaten

>