fbpx

Lillian

Ondertussen al heel wat jaren geleden ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met Bayesian Bodybuilding toen ik mij aan het verdiepen was in theorie van fitness en bodybuilding. De evidence-based methode sprak mij erg aan en ik wilde de PT-course dan ook graag gaan volgen om op een breed vlak meer kennis op te doen. Zo ben ik via de Henselmans PT-course bij Bell coaching uitgekomen. 

Ik heb gekozen voor Bell Coaching vanwege de evidence-based methode die wordt toegepast in het coachingstraject. Ook de brede kennis van de coaches en de mogelijkheden om je eigen kennis te vergroten door toegang tot de Bell Academy. Je krijgt een precies voor jou op maat gemaakt programma.

Ik wilde al jaren heel graag aan een bodybuilding wedstrijd mee doen. Dat is gelukt! Ik heb meegedaan aan de Krachtig Fit Cup van de NPC in de figure klasse. Dit was mijn hoofddoel. In de aanloop naar de wedstrijd heb ik ook fotoshoots gedaan om mijn shape vast te leggen. Daarnaast wilde ik mijn mindset ontwikkelen om een gezonde relatie met voeding op te bouwen en mijn zelfbeeld daarin verbeteren.  

Het prettige van online coaching vind ik dat je in principe vanaf elke plaats en tijd contact kan hebben. Er is mogelijkheid tot mailcontact, of een belafspraak. Sanne is goed bereikbaar, dit is erg prettig. Daardoor heb ik toch het idee dat ze dichtbij is, ondanks dat ze geregeld aan de andere kant van de wereld verblijft.

Als ik geen coaching bij Sanne had gevolgd dan was ik nooit in ‘mijn beste shape ever’ gekomen. Het coachingstraject werkt als een goede stok achter de deur, omdat ik niet alleen verantwoordelijk naar mezelf hoef af te leggen maar ook aan Sanne. Ze heeft me geholpen om mijn doelen te bereiken, waar ik haar erg dankbaar voor ben, want ik wilde dit al zo lang. 

Ik ben blij met de progressie die ik heb geboekt op het gebied van kennis, zelfontwikkeling en mindset. De foto’s van de fotoshoots zijn een mooi resultaat van het harde werk (en afzien haha). Maar de kers op de taart was toch echt wel de bodybuildingwedstrijd waaraan ik heb meegedaan.  

Sanne zou ik omschrijven als iemand die veel kennis van zaken heeft, ze weet waar ze het over heeft. Daarnaast kan ik het persoonlijke aspect ook erg waarderen. Sanne is een warm persoon en toont interesse in jou als persoon. Wat ik ook als prettig ervaar, is dat Sanne op een positieve manier richting geeft aan het coachingstraject en situaties als leermoment gebruikt. 

Bell Coaching is speciaal voor mij vanwege de community, de teammeetings, de kennis databank en de kundige coaches. 

Ook al heb ik Sanne nog nooit in het ‘echt’ gesproken, toch heb ik het gevoel dat ze dicht betrokken is bij mij als persoon en mijn proces. Ze is er voor me in goede maar ook in mindere tijden. Ze heeft aandacht voor het gehele plaatje en ik kan alles met haar delen. Dat maakt de coaching relatie bijzonder. 

Omdat de begeleiding door Bell coaching en in mijn geval specifiek door Sanne écht werkt om doelen te kunnen behalen. Het kan je helpen om de doelen waar je al zo lang van droomt nu écht te behalen.

En nu is het bereiken van een doel natuurlijk erg mooi maar wat misschien nog wel interessanter is, is het proces ernaartoe. Daarin leer je veel over jezelf, samen met je coach die je hierin vanaf het begin bijstaat. De kennis en ervaring die je opdoet gedurende het coachingstraject kun je de rest van je leven meenemen.

Twijfel je nog over coaching? Doen! Coaching kan je helpen om jezelf op veel vlakken verder te ontwikkelen, zowel fysiek als mentaal. Bovendien kijkt een coach vaak toch nét even anders tegen zaken aan dan jijzelf, wat weer nieuwe inzichten kan verschaffen. 

Geloof niet dat iets niet voor jou bestemd is, als je iets maar graag genoeg wilt dan kun je er met de juiste mindset en begeleiding zeker komen 

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Sanne Leenman

Over de Coach

Fitness en progressie gaan voor mij verder dan een paar dagen per week in de sportschool. Het is voor mij een levensstijl met de prachtige drijfveer erachter om steeds beter te worden. Mijn kracht ligt in anderen te laten inzien hoe je jouw leven zo kunt inrichten om langdurige progressie te bereiken, zonder dat je daar daar alles voor aan de kant zet.

Bekijk meer resultaten

>