fbpx

Piet

Piet

Poeh, wat een reis is het tot nu toe geweest!

Zelf volgde ik Bell Coaching al een tijdje op insta en door de resultaten van andere cliënten die ik zag op de website, dacht ik bij mezelf: als zij het kunnen, waarom ik dan niet!? De reden dat ik voor Bell Coaching heb gekozen is omdat ze werken op basis van wetenschappelijk onderbouwde methodes.

Toen ik startte was Carlo mijn coach geworden (hier heb ik stiekem ook een beetje om gevraagd). Ik had al 6+ maanden last van mijn rechterschouder en hierdoor twijfelde ik om te beginnen bij Bell Coaching. Uiteindelijk toch contact gezocht met Richard en het bleek mijn beste beslissing ooit!

Met pieken en dalen -maar altijd aangepast doorgegaan- waren we inmiddels een aantal maanden verder, ook tijdens Corona Lockdowns.

Na tientallen niet helpende behandelingen aan mijn schouder in mijn woonplaats, werd ik door Carlo doorverwezen naar ‘’de beste fysio van NL.’’ Uit de gemaakte echo kwam naar voren dat er een spierscheuring in mijn schouder zat. Ik had oefeningen meegekregen van de fysio en na 3 á 4 weken (!) was de spierscheuring weg. Ik ben er 3 keer geweest, maar de ritjes van 3 uur waren dit meer dan waard!

Mijn doel was voornamelijk beter worden in Calisthenics, gespierder worden en mijn relatie met voeding verbeteren. De Push-up was door mijn schouder een obstakel waar Carlo mij mee heeft geholpen.

Ik ben van opdrukken op een verhoging, naar een verzwaarde Ring Push Up en de Side2Side Push Up gegaan. Ook ben ik de Handstand aan het oefenen en in 5 á 6 maanden van een halve banaanstand tegen de muur naar 7 seconden los van de muur gegaan!

Ik heb zieke rug gains geproduceerd en ik zie voeding niet meer als de vijand, maar als mijn vriend. Mijn doelen heb ik 100% behaald! Next challenge: Muscle Up.

Bell Coaching is zoveel meer dan alleen ‘zo gespierd mogelijk’ worden, naast Coaching heb je ook toegang tot de Bell Academy waar je nog eens extra wordt gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen!

Carlo ik zie jou niet meer dan een coach, maar als een vriend. Bedankt voor alles! Wat het ook is in jouw leven, ga ervoor en laat je door niets of niemand tegenhouden!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Carlo Kapojos

Over de Coach

Mijn doel is om fitness zo simpel mogelijk voor je te maken, zodat het je dagelijks leven ondersteunt en niet in de weg staat. Daarvoor baseer ik mijn aanpak altijd op wetenschap, praktijkervaring en wat uiteindelijk het beste werkt voor jou als persoon.

Bekijk meer resultaten

>