fbpx

Marilyn

In de zomer van 2020 voelde ik me niet fit, had veel last van mijn darmen en door mijn verstoorde relatie met voeding elimineerde ik bepaalde voedselsoorten om vervolgens eetbuien te krijgen. Ik ontweek met name koolhydraten, zo had ik al meer dan 5 jaar geen pasta en aardappelen gegeten.

Veelal eindigde deze eetbuien in enorme buikkrampen, waardoor ik vaak tot diep in de nacht wakker lag. Soms schreeuwde ik het uit van de pijn en moest ik de volgende dag functioneren op 3 uurtjes slaap. Na een aantal bezoeken aan het ziekenhuis en een gastroscopie, werd ik naar huis gestuurd met de diagnose PDS: Prikkelbaar Darm Syndroom. Ik voelde me vaak zo ziek dat ik haast niet kon geloven dat het niets ernstigers was, maar moest hier helaas wel echt mee dealen.

Na wat zoeken op internet besloot ik te werken aan een fitter fysiek en een betere relatie met voeding. Hopende dat hiermee bezig zijn me zou kunnen helpen. Zo kwam ik terecht bij Bell Coaching.

Ik werd gekoppeld aan Wesley met het plan te werken aan mijn relatie met voeding en een fitter lijf. Er volgde veel belletjes en langzaam begon ik me fitter te voelen. Na een aantal maanden werd ook mijn relatie met voeding beter en verdwenen de pijnlijke darmkrampen en eetbuien.

Ik kreeg een schema om krachttraining te volgen. Ik werd niet alleen fitter, maar ook een stuk sterker. De gesprekken die we hadden, en nog steeds hebben, gaan verder dan alleen de begeleiding in het sporten. Voor mij is het heel fijn om een coach te hebben om overzicht te houden op mijn liefde voor sport, maar ook in verscheidene privésituaties. Wesley was er voor mij en bood steun buiten sport, voeding en mindset om.

Er waren momenten dat Wesley streng voor me was, omdat hij maar al te goed in zag dat ik steggelde met eten of uit specifieke uitspraken kon merken dat het helemaal niet beter ging. Terwijl ik dat wel probeerde over te brengen. Ondanks dat alles online plaatsvond, wist hij precies wanneer hij moest doorvragen op bepaalde onderwerpen.

Uiteindelijk wilde ik graag een stap verder en droger worden. Wesley heeft me daar in de eerste periode van weerhouden, omdat mijn relatie met voeding eerst beter moest gaan. Mettertijd werd ik minder bang voor bepaalde voedingsmiddelen tot een moment in 2023. Ik wilde toen heel graag een fotoshoot doen. Ik voelde me sterk genoeg om dit aan te gaan.

We hebben in 25 weken er rustig naartoe gewerkt. Waarna in april 2024 het uiteindelijk zover was, mijn eerste fotoshoot! Het mooie was dat ik tijdens de preparatie geen angst voelde en zelfs meer koolhydraten at dan in de periode ervoor. Ik behaalde een fysiek waar ik nog steeds enorm trots op ben.

Gelijk na de fotoshoot begon mijn training voor de Ultra Marathon in Zwitserland. Een enorme overgang van 4 keer per week kracht naar 1 keer per week kracht en 4 keer per week hardlopen. Met het bijzonderste van alles een verdubbeling van het aantal koolhydraten!

Jaren geleden had ik mij nooit kunnen voorstellen dat ik deze koolhydraten zo moeiteloos zou gaan eten. Mijn fysiek verandert er natuurlijk ook door, maar ook daar heb ik mijn rust in gevonden. Ik weet dat ik na deze periode weer andere en nieuwe doelen ga stellen en dat Wesley me daarbij gaat helpen.

In principe zou ik dit na al die jaren alleen kunnen doen op sportgebied, maar voor mijn algehele mindset vind ik het heel prettig om een coach te hebben. Wesley is daarvoor de perfecte persoon! Het voelt als iets onwerkelijks en heel lang geleden dat ik zo met mijn voeding en mindset in de knoop zat. Ik heb nu gewoon weer plezier heb in mijn doelen, inclusief de weg er naartoe. Ik kan weer genieten van eten en dat heb ik mede te danken aan Wesley.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Wesley Bosman

Over de Coach

Met Wesley zijn academische achtergrond als Bewegingswetenschapper vindt hij het gaaf de laatste wetenschappelijke inzichten op de meest simpele manier te vertalen naar de praktijk voor zowel atleten als niet-sporters. Naast dat hij zich kan uitleven in een intensieve krachttraining, speelt hij voetbal in een selectie elftal, grijpt hij nieuwe zakelijke avonturen met beide handen aan en programmeert hij graag websites en mobiele apps.

Bekijk meer resultaten

>